Veel gebruikte online roulette strategieën

Laten we terug gaan naar de basis waarom er online roulette gespeeld wordt: winnen. Maar hoe kom je echter tot winnen en op welke manieren wordt de kans vergroot? Is er ook een makkelijke manier om je portemonnee te spekken? Lees hier de meest gebruikte online roulette strategieën en misschien helpen ze jou wel naar een leuke avond!

online roulette strategie

Wat zijn roulette strategieën precies?

Elke ervaren roulette speler zal je hetzelfde verhaal vertellen. Zij hebben dé strategie bedacht die altijd geld oplevert. Wij kunnen je hier één tip voor geven: niet luisteren! Een ervaren speler die zijn strategie deelt is sowieso raar, daarnaast bestaat een strategie die altijd geld oplevert niet. Luister dus nooit naar mensen die zeggen: “Iedereen die zegt dat hij of zij een altijd winnende strategie heeft, maar die liegen! Geloof mij maar, ik heb echt een winnende strategie!”

Gokken zou niet ‘gokken’ heten als de kans altijd aanwezig is dat je verliest. Theorieën als kansberekeningen en andere wiskundige voodoo bezigheden kunnen helaas de prullenbak in. Het is nonsens dat niet werkt. Er bestaat simpelweg geen recept voor succes. Er zijn wel veel simpele strategieën die het spelen leuker maken.

Tientallen en kolommen

Er zijn veel mensen die uitgingen van deze parel onder de strategieën. Het ging als volgt: je plaatst je inzet op twee van de drie tientallen, welke uitbetaald als 2:1. Dezelfde gedachte zit achter het inzetten op twee van de drie kolommen, welke uiteraard ook uitbetaald als 2:1. Het komt er op neer dat je ingezet hebt op 2/3 van de tafel en hierdoor de kans klein wordt dat je verliest.

Bijvoorbeeld, je zet €15 in op twee tientallen voor een totaal van €30.  Je verliest €15 als één van de twee tientallen gedraaid wordt, maar je wint echter ook €30, wat de winst op €15 zet. Natuurlijk blijft de uiteindelijke winstkans even groot dan als je op rood of zwart in zou zetten. Het is echter wel een leuke toevoeging aan de normale online roulette strategieën. Probeer hem daarom eens uit als je de volgende keer gaat genieten van online roulette!

De welbekende Martingale strategie

roulette fiches online

De martingale strategie is misschien wat raar als je hem voor de eerste keer probeert. Je moet hierbij inzetten op even inzetten, denk hierbij aan rood/zwart of even/oneven. De theorie gaat dat je de inzet moet verdubbelen bij verlies en uiteindelijk weer bij je begin inzet begint als je wint.

Bijvoorbeeld, je zet €50 in op rood. Als je wint is je winst direct al €50 en je blijft dan de begin inzet inzetten. Echter, als je verliest moet je de begin inzet verdubbelen en dus gaan spelen met een €100 inzet. Verlies je nogmaals, dan moet je €200 inzetten. Als je nu wint heb je direct al je eerdere verlies goed gemaakt.

De valkuil hier is, dat indien je de eerdere verliezen goed wilt maken, de inzetten tot hoge bedragen kunnen oplopen. Zoals je in het voorbeeld zag liep de inzet al op tot €200! Daarnaast maken online roulette tafels tegenwoordig gebruik van maximum inzetten door deze strategie. Het is dus daarom niet meer mogelijk om het goed uit te voeren. Het is echter wel leuk om eens te proberen met kleine inzetten.

Inzetten op veel voorkomende gebieden

online roulette winnenDeze strategie kan het beste uitgevoerd worden bij een live online roulette tafel. Het draait namelijk om de draai vaardigheid van de dealer.

Soms concentreert de dealer niet goed, wat resulteert in dezelfde draaisnelheid elke keer. Dit kan leiden tot gebieden op de roulettetafel die vaker gedraaid zullen worden.

Als je bijvoorbeeld opvalt dat de getallen 12, 28 en 35 haast elke keer gedraaid worden, kan het nuttig zijn om hier op in te zetten. Het is dan te hopen dat de dealer met dezelfde weinig interesse blijft draaien.

Het is bij deze strategie dus erg belangrijk om de nummers goed in je op te nemen die gedraaid zijn. Daarnaast moet je snel zijn in het aanpassen van je inzetten op de concentratie van de dealers. Het is immers niet verstandig om hier mee door te gaan als de dealer verwisselt wordt voor een ander.

Favoriete getallen

Deze is simpel en stiekem maken wij hier af en toe wel eens gebruik van. Ieder mens heeft wel zijn lievelingsnummer, denk aan een trouwdag, geboortedag of een ander belangrijk getal. Je zet flink in op één van deze getallen en hoopt op het beste. Hoe zou je immers voelen als je gebruik maakt van één van de eerdere benoemde online roulette strategieën, terwijl drie ronden op rij jou lievelingsnummers gedraaid worden?